Informatie over de HQR card   Harmonic quantum Resonance technology  de HQR kaart beschermt tegen straling  dus geen last meer van straling van zendmasten zoals 4G en 5G en van wifi bluetooth etc

Met de HQR card geen last van de gevolgen van 5G
HQR betekent Harmonic Quantum Resonance. De HQR kaart techniek beschermt je (lichaam) tegen meerdere soorten straling. Invloeden van mogelijk schadelijke straling van zendmasten van 2G, 3G, 4G, 5G enzovoort. Dit soort straling wordt EM of EMF straling genoemd. Een elektromagnetische straling. De kaart beschermt ook tegen wifi straling en bluetooth. De 5G frequentie gaat eraan komen. Dus heel goed om te weten dat de hqr card tegen deze straling beschermt en de mogelijk schadelijke gevolgen tegen gaat.

Schadelijke effecten EMF straling
Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van de EMF straling. Men onderzoekt eigenlijk alleen de thermische effecten. Deze thermische effecten, als hitte op de hersenen, zijn laag. Echter de schadelijke effecten komen door andere oorzaken en niet door het thermisch effect. De EMF straling werkt in op het vloeistoffensysteem, de waterstructuur van het lichaam. Het lichaam bestaat voor 90% uit vloeistoffen. Dat kun je vergelijken met een honingraat, waarbij alle gaatjes met elkaar verbonden zijn. Wanneer deze gaatjes niet langer meer met elkaar verbonden zijn, dan treden er storingen in het systeem op. Onderzoek heeft aangetoond dat EMF invloed heeft op de calcium huishouding van het lichaam. Hierdoor kan er een teveel aan calcium in de cel stromen. Dit kan leiden tot de vorming van meer vrije radicalen.
Te hoge niveaus van vrije radicalen hebben invloed op het vloeistofsysteem en daardoor op de cellen van het lichaam. Een kenmerk van vrije radicalen is dat zij zich heel gemakkelijk aan een cel kunnen binden. Dit zorgt voor een verstoring van het levensproces van de cel. Daardoor ontstaan er meer ongezonde cellen die hun natuurlijke werking
niet kunnen doen. Ze worden verantwoordelijk gehouden voor tal van ziekten, bijvoorbeeld hart en vaat ziekten, leukemie, kanker, snellere veroudering van het lichaam.

Werking van de HQR card
De hqr kaart is speciaal ontwikkeld om de verstoorde balans in het systeem van de vloeistofhuishouding te herstellen én er voor te zorgen dat er geen nieuwe negatieve beïnvloedng meer zal plaats vinden. De kaart creëert een sterk harmonisch veld en is sterker dan alle onnatuurlijke straling om ons heen. De kaart heeft een bereik van minstens 3 meter. Je kunt deze kaart altijd bij je dragen en voor het slapen gaan leg je hem, bijvoorbeeld op je nachtkastje. Op deze wijze blijf je constant onder invloed van de harmoniserende resonantie van de hqr kaart.

Gebruik van de card
Zoals geschreven heeft de HQR card twee zijden. De ene zijde met het klavertje 3 en 4 patronen werkt kalmerend. De andere zijde met de pijlen heeft een Pythagoras achtig symbool en werkt versterkend. Normaliter draag je de klavertjes-zijde naar je toe. Bij vrijwel iedereen werkt deze zijde het best omdat wij in het dagelijks leven al behoorlijk gestimuleerd worden en het zou niet handig zijn wanneer je stress hebt om dit extra te stimuleren.
Draag je de card niet bij en je wilt hem neerleggen, zet hem dan op de (brede) zijkant ergens tegen aan, weer met de klavertjeskant naar je toe.

Wetenschappers waarschuwen voor mogelijk ernstige gezondheidseffecten van 5G
Meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 36 landen waarschuwen voor het gevaar van 5G, wat zal leiden tot een significante toename van onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische straling, bovenop de al bestaande 2G, 3G en 4G straling. Zij hebben de EU opgeroepen om eerst een onderzoek te laten doen dat onafhankelijk is van de industrie.
Een bekende autoriteit op stralingsgebied is professor Olle Johansson van het vermaarde Karolinska instituut in Stockholm. Hij heeft met een team onderzoek naar straling van met name 5G gedaan en geeft aan dat de wereldbevolking risico’s loopt door onvoldoende bescherming tegen EMF velden. Ook gaf hij aan dat er overvloedig bewijs is dat biologische effecten en nadelige gevolgen voor de gezondheid optreden reeds bij blootstellingsniveaus die ver onder de bestaande internationale veiligheidswaarden liggen. Een andere bekende autoriteit op stralinggebied in Amerika is dr Martin Pall, emeritus hoogleraar Biochemie en Medische Wetenschappen van Washington State Univeristy. Hij noemde de uitrol van 5G “absoluut krankzinnig”. Pall heeft uit onderzoek vastgesteld dat de straling verschillende lichamelijke problemen kan veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan alzheimer en leukemie. Wanneer het klopt wat deze professoren aangeven, dat de straling het lichaam verzwakt, dan kan heeft dat grote invloed op het immuunsysteem en zal men gevoeliger zijn voor onder andere virussen, bacteriën en schimmels.

Een gebruikte test is door middel van de Kirlihan fotografie waarmee de aura gefotografeerd wordt. Het resultaat was dat zonder hqr card de aura gaten vertoonde, maar met hqr card ineens niet. Met de card was de aura vol en geheel gesloten.

Veel meer antennes door 5G
Supersnel 5G-internet gaat er komen. Om hoge snelheden te garanderen, zelfs in drukke gebieden, zijn veel meer zendmasten en kleinere antennesystemen nodig. Deze antennes ga je straks overal in de straten zien. Ze worden bijvoorbeeld geplaatst in bushaltes, aan lantaarnpalen, gebouwen enzovoort.

Melatonine en slaap
Het lichaam “ziet” geen verschil tussen licht en straling. Het lichaam ervaart straling als licht. Dit houdt in dat het lichaam door de straling weinig melatonine aanmaakt. Melatonine is het stofje waardoor wij in slaap vallen en kunnen blijven slapen. De card beschermt je tegen de straling, waardoor het lichaam geen licht ervaart van de straling. Hierdoor maakt het lichaam wel normaal melatonine aan en slaap je veel beter en vaster. Verder is melatonine een stof die het lichaam herstelt, repareert.
De hqr kaart heeft een dubbele Quantum resonator en een tweetal powerboost strips, die zijn ingebouwd. De kaart is rechthoekig en is gemaakt van 100% natuurlijke stoffen. De afmetingen zijn: 85 bij 55 millimeter en de dikte is 5 millimeter. Dus mooi compact en gemakkelijk bij te dragen.
Aan de speciale legering van de kaart is de stof Bismut toegevoegd. Bismut helpt bij spanning en vermoeidheid, ondersteunt de spijsvertering en versterkt de concentratie. De hqr card is op verschillende manieren positief. .

Gevoelige mensen, high sensitive persons - HSP
De HQR card werkt sterk. Het lichaam moert wennen aan de harmoniserende werking. Als je hoog sensitief bent, merk je dat zeker. Maar juist bij hoog sensitieve mensen werkt de card zeer goed, want die zijn immers veel gevoeliger voor straling ! Wat kun je dan doen ? Draag de card in het begin niet de hele tijd bij je. Bij het slapen gaan in het begin niet dicht bij je neer leggen. Zodra je merkt dat je eraan went, breid je de tijd dat je hem bij je draagt langzaam uit. Na gewenning kan je de card de hele dag bij je dragen en dichterbij leggen bij het slapen. Een flink aantal hoog sensitieve mensen is je al voorgegaan en zijn heel blij met de card.